Bli en del av vårt inkluderende, allsidige miljø!startgif

Om OSI Dans

OSI Dans er danseklubben av og for studenter i Oslo. Vi er en stor klubb med fokus på gøy og god trening og et høyt nivå på våre klasser, samt et veldig godt sosialt miljø. Siden 1995 legger vi opp til at alle skal danse med alle: Vi roterer partnere på alle våre kurs, slik at du ikke trenger å ta med en partner for å danse hos oss. Kurs starter i begynnelsen av hvert semester. Vi har lov til å ta inn 20% ikke-studenter hvert semester.

Det sier våre medlemmer:
 • Strålende fornøyd med alt! Kursene og festene har vært supre, er så glad jeg har blitt med i OSI dans 🙂
 • Å bli med i OSI Dans var den beste beslutningen i år, jeg elsker atmosfæren!
 • Det har vært en veldig morsom semester med dans! Dansefestene og sosialdans har vært så gøy! Bra jobba! Jeg vil definitivt fortsette å danse!
 • En fin forening med mye aktivitet, god struktur og godt miljø!
 • Veldig bra miljø! Veldig hyggelig å komme som ny til et inkluderende miljø, der selv de rutinerte og proffe tar seg tid både til prat og dans!

Se gjerne flere tilbakemeldinger fra våre medlemmer!

Forutsetninger, betingelser og priser for medlemskap og deltagelse

For å delta på dansekurs og sosialdans / fritreninger trenger du:

 

 • medlemskap i OSI (Oslo-studentenes Idrettsklubb) & medlemskap i OSI Dans. Dette søker du på på bunnen av denne siden.
 • adgangskort eller medlemskap til treningssenter-kjeden “SiO Athletica”. Dette må du ordne selv direkte med SiO (se nedenfor for lenker).

Andre arrangementer til OSI Dans kan du se her. Vi gjør oppmerksom på at det er 18-års aldersgrense for å delta på våre dansekurs og arrangementer. Vi forventer dessuten regelmessig oppmøte på våre dansekurs – spesielt i gruppedans-kursene, siden det er målet å holde et danseshow på slutten av semestret.OSI Dans tar seg friheten til å ta bilder av medlemmer og deltagere på alle arrangementer, som kan brukes i reklamesammenheng.

Priser for medlemskap 

OSI Dans kommer til å endre prisstrukturen i høstsemestret 2017.
Vi oppdaterer her så snart den nye prisstrukturen er klar.

Adgang til treningssenterne SiO Athletica
OSI (Oslostudentenes Idrettsklubb) og SIO (Studentsamskipsnaden i Oslo og Akershus) er to ulike organisasjoner. De fleste av våre kurs foregår på treningssenterne til SiO Athletica (se kursplanen – hvis stedet der kurset ditt foregår heter noe med “Athletica” i navnet, så er det hos et treningssenter til SiO Athletica). For deltagelse på disse kursene må du betale for adgang til treningssentrene – i tillegg til medlemskap i OSI og i OSI Dans.
Nyttige lenker:

Inkludert i medlemskap i OSI Dans: 

 •  Deltagelse på dansekurs (etter du har fått bekreftet din søknad om kursplass!)
 •  Deltagelse på sosialdans og fritreninger
 •  Medlemskap i Norges Danseforbund

Ikke inkludert:

 • Sosiale og idrettslige arrangementer som dansefester, hytteturer, konkurranser, oppvisninger og workshops – prisene for disse varierer og publiseres på egne sider
 • Adgang til treningsstudioene til SiO Athletica (det er her våre kurs og en del av workshopene foregår) – det må du ordne selv direkte med SIO Athletica. Forutsetning for å få tilgang til våre pardanskurs! 

Enda mer info
OSI Dans FAQ
Kontakt oss!

 

Framgangsmåte for påmelding og medlemskap

OSI Dans skal få et nytt påmeldingssystem fra høsten 2017. Dette er ikke klart enda.

Påmelding åpner ca. den 21. august.