Bli en del av vårt inkluderende, allsidige miljø!startgif

Om OSI Dans

OSI Dans er danseklubben av og for studenter i Oslo. Vi er en stor klubb med fokus på gøy og god trening og et høyt nivå på våre klasser, samt et veldig godt sosialt miljø. Siden 1995 legger vi opp til at alle skal danse med alle: Vi roterer partnere på alle våre kurs, slik at du ikke trenger å ta med en partner for å danse hos oss. Kurs starter i begynnelsen av hvert semester. Vi har lov til å ta inn 20% ikke-studenter hvert semester.

Det sier våre medlemmer:
 • Strålende fornøyd med alt! Kursene og festene har vært supre, er så glad jeg har blitt med i OSI dans 🙂
 • Å bli med i OSI Dans var den beste beslutningen i år, jeg elsker atmosfæren!
 • Det har vært en veldig morsom semester med dans! Dansefestene og sosialdans har vært så gøy! Bra jobba! Jeg vil definitivt fortsette å danse!
 • En fin forening med mye aktivitet, god struktur og godt miljø!
 • Veldig bra miljø! Veldig hyggelig å komme som ny til et inkluderende miljø, der selv de rutinerte og proffe tar seg tid både til prat og dans!

Se gjerne flere tilbakemeldinger fra våre medlemmer!

Om introduksjonskurs / prøvetreninger, medlemskap, påmelding og utmelding

 

 

 

Gratis introduksjonstimer/prøvetreninger

I OSI Dans kan du kan GRATIS følge noen introduksjonstimer – uten å bli medlem:

 • pardans: gratis 2-timers introduksjonskurs per dansestil. Få et omfattende forsmak på dansens uttrykk, bli kjent med dansen på generell basis, få en liten oppvisning fra instruktørene og lær deg dine første dansetrinn. Se mer om våre pardansstiler her.
 • gruppedans: gratis prøvetrening. De første to timene av kursrekken per dansestil kan du delta på uten å være medlem. Her får du vite hva du kan forvente i resten av kurset. Et solid byggekloss for å bygge opp din framtidige kunnskap på.

Tid og sted for introduksjonstimer/prøvetreninger per stil for våren 2017 finner du her! 

Når må jeg bli medlem og melde meg på kurs?

Du må bli medlem så snart som du vet at du skal ta mer enn prøvetimene/introduksjonskurs i OSI Dans. Bli medlem og betal for medlemskapet så fort som mulig! Grunnen til dette er at vi har begrensede antall plasser på våre regulære dansekurs. I tillegg er det en forutsetning for deltagelse på våre regulære dansekurs at det foreligger et betalt medlemskap, som vi kommer til å kontrollere. Deltagelse på våre regulære dansekurs (etter introkurs/prøvetimene) uten betalt medlemskap er ikke tillatt.

Utmelding

Utmelding etter et fullført semester trengs ikke. Hvis du vil være med i enda et semester, må du melde deg på på nytt.
Utmelding mens semestret fortsatt er i gang er derimot veldig viktig. Dersom du bestemmer deg å ikke fullføre hele kurset likevel, eller dersom du ikke har mulighet til å delta lengre av andre grunner, må du melde deg ut, slik at en annen søker kan ta over plassen din (som er spesielt viktig i begynnelsen av semestret). Vennligst gi beskjed til oss per e-post, slik at vi kan melde deg ut, og slik at andre personer kan ta over din kursplass. Spesifiser i så tilfelle hva du skal melde deg ut av.

 

 

 

Forutsetninger, betingelser og priser for medlemskap og deltagelse

 

 

 

For å delta på dansekurs og sosialdans / fritreninger trenger du:
 • medlemskap i OSI (Oslo-studentenes Idrettsklubb) & medlemskap i OSI Dans. Dette søker du på på bunnen av denne siden.
 • adgangskort eller medlemskap til treningssenter-kjeden “SiO Athletica”. Dette må du ordne selv direkte med SiO (se nedenfor for lenker).

Andre arrangementer til OSI Dans kan du se her. Vi gjør oppmerksom på at det er 18-års aldersgrense for å delta på våre dansekurs og arrangementer. Vi forventer dessuten regelmessig oppmøte på våre dansekurs – spesielt i gruppedans-kursene, siden det er målet å holde et danseshow på slutten av semestret.OSI Dans tar seg friheten til å ta bilder av medlemmer og deltagere på alle arrangementer, som kan brukes i reklamesammenheng.

Priser for medlemskap 
Prisene gjelder for et semester (vår 2017).
Student Ikke-student
Medlemskap i OSI  120,00 NOK 200,00 NOK
Medlemskap i OSI Dans 430,00 NOK 530,00 NOK
Pris for medlemskap totalt 550,00 NOK 730,00 NOK

Medlemskapet slutter automatisk etter et semester. Du trenger ikke å melde deg ut etter semestret er over.

Adgang til treningssenterne SiO Athletica
OSI (Oslostudentenes Idrettsklubb) og SIO (Studentsamskipsnaden i Oslo og Akershus) er to ulike organisasjoner. De fleste av våre kurs foregår på treningssenterne til SiO Athletica (se kursplanen – hvis stedet der kurset ditt foregår heter noe med “Athletica” i navnet, så er det hos et treningssenter til SiO Athletica). For deltagelse på disse kursene må du betale for adgang til treningssentrene – i tillegg til medlemskap i OSI og i OSI Dans.
Nyttige lenker:

Inkludert i medlemskap i OSI Dans: 

 •  Deltagelse på dansekurs (etter du har fått bekreftet din søknad om kursplass!)
 •  Deltagelse på sosialdans og fritreninger
 •  Medlemskap i Norges Danseforbund

Ikke inkludert:

 • Sosiale og idrettslige arrangementer som dansefester, hytteturer, konkurranser, oppvisninger og workshops – prisene for disse varierer og publiseres på egne sider
 • Adgang til treningsstudioene til SiO Athletica (det er her våre kurs og en del av workshopene foregår) – det må du ordne selv direkte med SIO Athletica. Forutsetning for å få tilgang til våre dansekurs! 

Enda mer info
OSI Dans FAQ
Kontakt oss!

 

 

 

Framgangsmåte for påmelding og medlemskap

 

 

 

Kursplanen for vårsemestret 2017 er publisert. Påmelding til medlemskap + dansekurs foregår i flere skritt. Instrukser følger nedenfor. Dersom noe i forklaringen er uklart for deg, se gjerne på vår detaljerte hjelpevideo om framgangsmåten for å bli medlem! Dersom du fortsatt har spørsmål, ta kontakt med oss per e-post.
Hjelpevideo

Er noen steg i framgangsmåten til påmelding fortsatt uklart for deg? Se på vår hjelpevideo:

Har du vært medlem tidligere, og har allerede en bruker i vårt medlemssystem MinIdrett? Trykk her for å se hvordan du går fram !

Skal du bli et nytt medlem i OSI Dans? Da må du først lage et profil på MinIdrett.no:

MinIdrett.no er vårt medlemssystem, levert av Norsk Idrettsforbund. Alle videre prosesser skjer via denne nettsiden.

Gå til www.minidrett.no. Klikk på “ny bruker”.

Her registrerer du seg for medlemskap i OSI og OSI Dans generelt. Legg inn dine opplysninger. På den neste siden, velg brukernavn og passord. Du skal få en sms med en kode. Legg inn koden som du har fått per sms og logg deg inn.

Gå til “medlemsskap”.

Søk etter “Oslostudentenes Idrettsklubb” og klikk på søkeresultatet.

Velg “dans” i søkefeltet til høyre og klikk også på et tilfeldig under-gren.

Scroll ned og trykk på knappen “send søknad”.

Vent etter dette på mail fra OSI Dans. Du skal få en bekreftelses-epost at din “bruker i KlubbAdmin (=MinIdrett) er godkjent og generert”. Da kan du nå registrere deg som medlem, registrere deg på dansekurs og betale.

 

Hvis du ved et uhell sender inn påmelding med feil valg, ta kontakt med oss og forklar problemet. Vi kan fikse det meste.

Har du vært medlem tidligere, eller er du nytt medlem og er ferdig med å lage en bruker i MinIdrett? 

Logg deg med din profil på MinIdrett.no. Her kan du registrere deg som medlem, registrere deg på kurs og betale.

Trykk på “påmelding”.

Meld deg på dine ønskede dansekurs ved å søke opp kursene i søkefeltet: søk etter “OSI Dans”.

Våre dansekurs ligger inne i systemet som “arrangementer”.  OBS – NB!! Eventet som ALLE må velge å delta på heter “OSI Dans – Medlem / Membership”.  Dette er det første som kommer opp:

Åpne arrangementet “OSI Dans – Medlem / Membership” ved å trykke på det. Velg i drop-down menyet om du er student eller ikke-student. Huk av “Dance Factory”. Trykk “legg til påmelding”. Velg deretter hvilke dansekurs du vil ta og meld deg på disse også: Åpne kurset ved å trykke på et. Velg i “klassen” om du er fører (tradisjonelt rollen til herren i dans) eller følger (tradisjonelt rollen til dama i dans). Huk av “Dance Factory” her også og trykk på “legg til påmelding”.

Bekreft kurspåmeldingen din i handlekurven. Huk av alle kurs her og trykk på “bekreft påmeldinger”. Dette er ikke den faktiske betalingen.

Du skal nå få en automatisk generert epost som heter “Bekreftelse fra MinIdrett“. I denne skal du få en bekreftelse av dine kurspåmeldinger. Der finner du et vedlegg der det blir bekreftet hvilke kurs du er påmeldt. Den ser ut som en kvittering, selv om du ikke har betalt noe enda.

Vent etter det på en mail fra OSI Dans, ca. i 24 timer, som heter “Betalingsinformasjon fra Oslostudentenes Idrettsklubb“. Når du har fått den, bør du betale medlemskapet og eventuelt kurspåmeldingene dine så fort som mulig i vårt medlemssystem MinIdrett.no. Logg deg inn igjen. Du finner og kan betale din åpne faktura under “betaling”.

Her har du to avgifter. Den ene er avgiften for medlemskap i OSI, den andre for avgiften i OSI Dans. Du må betale begge to. Sjekk at begge to er huket av på høyre siden, og trykk etterpå på knappen “bekreft og betal”. Her kan du betale med ditt VISA-kort. Alternativt kan du trykke på PDF-symbolene, laste ned fakturaene, og så betale i nettbanken din. Husk i så tilfelle at det er 2 fakturaer, altså 2 avgifter og 2 bank-overføringer som du må gjennomføre.
Vi gjør oppmerksom at det er først med betalt medlemskap at du er et gyldig medlem av OSI Dans og har adgang til våre kurs og sosialdans.

Ta med utskrift eller PDF av kvitteringen til de første 3 kursganger av kurset. For å få adgang til våre dansekurs, kreves det at du har medlemskap fra ANDRE kursgang av, og dette skal kontrolleres. Hold kvitteringen din klar før timene begynner.

For å få en oversikt over dine påmeldinger, trykk på “min Kalender”. Her vil du se en liste med alle kurs du er påmeldt. Hvis du trykker på et av kursene, vil du se detaljene, f.eks. stedet. Dersom kurset ditt foregår på SIO Athletica, trenger du medlemskapet der. Dette kan kjøpes på https://sio.no/trening/bli-medlem eller i skranken hos et SIO-treningssenter.

Sammendrag / oversikt over stegene i påmelding