Rock Step Swing er det som på godt norsk kalles “vanlig sekstaktswing”, med trinn som telles til 6. Dette er en enkel dans som passer til rock’n’roll-musikk.Dansen
er perfekt dersom du aldri har tatt et dansesteg før i ditt liv, og kanskje føler at du har to venstreføtter. Etterhvert som man blir
flinkere kan man danse til raskere musikk, og utvide med mer kompliserteturer. På høyere nivå er det mange som utvider reportoaret med semiakrobatiske turer.Rock Step er en nybegynnervennlig danseform som er lett å komme i gang med, og som mange har vært borti fra skole eller danseskole da de var yngere.

Kursnivåer i OSI Dans

Rock Step 1 og 2 går etter hverandre, og det legges opp til at man tar disse samme semester – også det første semesteret man danser.

Nivå 1-kurs er nybegynnerkurs og krever ingen forkunnskaper. Nivå 2-kurs krever at du har fullført nivå 1-kurs eller tilsvarende i samme dans. Kurs på høyere nivå (nivå 3 og 4) krever at du har mestret nivåene nedenfor. Det betyr vanligvis at du har gått nivået nedenfor flere ganger og har sosialdanset en god del i tillegg.

På nivå 3 og 4 kan instruktørene be deg ta lavere nivåer om igjen i steden dersom du ikke er god nok. Snakk gjerne med instruktørene på forhånd (eller møt opp første kursgang og spør) for å få vite om du kvalifiserer til kurs på dette nivået.

Instruktører

Rock Step 1 og 2: Eivind Vedå Gilhuus og Johanne Halsnes Århus

Bli løpende oppdatert
Vi anbefaler alle som danser Rock Step Swing å bli med i facebook-gruppen OSI Dans Rock Step Swing for å få med seg flest mulig sosiale arrangementer.

Det sier våre medlemmer

  • Veldig flinke instruktører! Veldig livlige!
  • Instruktørene i Rock step er noe av det beste jeg har vært bort i. Inkluderende og hyggelige!
  • Både Eivind og Johanne sørget tidlig for å skape godt humør og hyggelig stemning innad i rock-step gruppen. Eivind spøker, synger, fjoller og bringer fram lekenheten i dansen.
  • Eivind var en kjempeflink instruktør, masse entusiasme og han spredde mye danseglede!
  • Utrolig flinke instruktører! 😀
  • Har vært utrolig bra, og jeg har lært mye på kort tid! Bra og sosialt!
  • Hadde det veldig gøy. Takk 🙂